Sprogimas

Po avarijos Širvintų rajone atnaujintas eismas kelyje Vilnius-Panevėžys

eismasTrečiadienio popietę atnaujintas eismas automagistralėje Vilnius-Panevėžys ties Puorų kaimu Širvintų rajone Panevėžio kryptimi, pranešė Eismo informacijos centras.

Kelias buvo uždarytas po didelės avarijos, įvykusios dėl slidžios kelio dangos.

Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja BNS patvirtino, jog šiame eismo įvykyje iš viso susidūrė aštuoni automobiliai.

„Avarija įvyko dėl slidžios kelio dangos, „Volkswagen“ automobilis, lengvasis, važiavęs pirmas, įvažiavo į kelio atitvarus. Vyras apie 60 metų, sunkios būklės, išvežtas į ligoninę. Į jį atsitrenkė iš paskos važiavęs krovininis automobilis, tada dar vienas lengvasis, ir dar vienas krovininis automobilis – susidūrė keturi automobiliai“, – informavo J. Samorokovskaja.

Pasak Vilniaus policijos atstovės, 300 metrų iki šito įvykio susidūrė dar keturi automobiliai – vairuotojai, pamatę kliūtį kelyje, pradėjo stabdyti, dėl slidžios kelio dangos nesuvaldė automobilių ir atsitrenkė vienas į kitą.

Šiame kelyje, ugniagesių duomenimis, trečiadienio rytą įvyko dar dvi avarijos, abi jos – Ukmergės rajone, Taujėnų seniūnijoje. Vienoje avarijoje susidūrė trys automobiliai, kitoje, pirminiais duomenimis, susidūrė du vilkikai. Apie nukentėjusius nepranešta.

Dar viena didelė avarija trečiadienio rytą įvyko automagistralėje Kaunas-Vilnius ties Rumšiškėmis trečiadienio rytą susidūrė 14 automobilių, tačiau čia kelias jau laisvas.

„Ten situacija išspręsta, eismo įvykio dalyviai užpildė deklaracijas ir išsiskirstė, buvo atvykę pareiūgnai, jie padėjo, kam reikėjo pagalbos dėl deklaracijų, eismas čia vyksta“, – sakė R. Janavičiūtė.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė, 7.10 val. bendruoju pagalbos numeriu pranešta, kad Kaišiadorių rajone, automagistralėje Kaunas-Vilnius, maždaug 2-3 kilometrai už Rumšiškių susidūrė 12 automobilių ir du vilkikai.

Pasak PAGD atstovės, prispaustų žmonių nebuvo, pranešta apie vieną nukentėjusįjį.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode