Parama dėkojame




„Žalgirio“ arena atšaukė atlikėjos LP koncertą

atsaukeKauno „Žalgirio“ arena antradienį pranešė, kad atšaukė JAV atlikėjos LP koncertą, jai socialiniuose tinkluose paviešinus nuotraukas su Rusijos vėliavos spalvų džemperiu ir pareiškus, kad pasiilgo savo gerbėjų Rusijoje.

„Žalgirio“ arena atšaukia JAV atlikėjos LP koncertą“, – feisbuko paskyroje pranešė arena.

Atlikėja pirmadienį socialiniuose tinkluose pasirodė vilkėdama džemperį, ant kurio buvo matyti Rusijos spalvos, taip pat paviešintas atvirlaiškis su vasario 24-osios, t.y. antrųjų Rusijos plataus masto įsiveržimo į Ukrainą metinių, data. Atvirlaiškyje gerbėja tvirtina laikiusi šią dovaną dar nuo 2020 metų, kuomet ją perduoti sutrukdė pandemija.

Vėliau atlikėja įrašą pašalino ir įkėlė kitą žinutę.

„Kauno „Žalgirio” arena turi aiškią pilietinę ir vertybinę poziciją – stipriai palaikome Ukrainą. Kartu su renginio organizatoriais nuo vakar vakaro buvo aiškinamasi situacija, bet, kaip ir skelbėme vakar soc. erdvėje, mūsų pozicija išliko tvirta – koncertas turi būti atšauktas“, – pranešime teigia „Žalgirio“ arenos renginių organizavimo vadovas Mantas Vedrickas.

„Pasitvirtinus faktams, kartu su renginio organizatoriais „Medusa Concert“ priėmėme bendrą sprendimą koncertą atšaukti. Šiuo sprendimu norime atkreipti dėmesį tiek LP, tiek kitų atlikėjų, planuojančių renginius Lietuvoje, kad netoleruosime šalį-agresorę palaikančių žinučių“, – tvirtino M. Vedrickas.

Anot jo, „Žalgirio“ arena apgailestauja dėl susiklosčiusios situacijos. Arenos atstovai pabrėžia, kad  Nuostoliai taip pat laukia ir renginio organizatorių.

Koncertą organizavusios „Medusa Concert“ vadovas Remigijus Knabikas pabrėžė, kad antradienio naktį socialiniuose tinkluose pasirodžius „nevienareikšmiškam dainininkės LP vaizdo įrašui“, organizatoriai  nedelsiant kreipėsi į atlikėjos vadybą su prašymu paaiškinti situaciją.

„Norime pabrėžti, kad koncertų organizatorius „Medusa Concert“ griežtai smerkia Rusijos agresiją ir visada palaikė, palaiko ir palaikys Ukrainą. Visi mūsų agentūros darbuotojai, lygiai taip pat kaip ir visa Lietuva, visa širdimi yra su karo niokojama šalimi ir jos didvyriais, tad internete pasklidęs vaizdo įrašas mus suglumino ir supykdė ne mažiau nei kitus Lietuvos žmones“, – sako R. Knabikas.

Jis BNS nurodė, kad kitos vietos koncertui nebus ieškoma, pasirodymas „bendru sprendimu su „Žalgirio“ arena“ atšaukiamas visiškai, pinigai už įsigytus bilietus bus grąžinami.

Informaciją dėl bilietų grąžinimo žadama paskelbti artimiausiu metu.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode